A Thaiföld specialista
   

Repülőjegyek

Bangkok - Koh Samui repülőjegy


97500 HUF / fő-től*

Indul: Thaiföld, Bangkok - Érkezik: Thaiföld, Koh Samui

Járat: közvetlen járat.

Kint tartózkodás: minimum 3 nap, maximum 1 hónap

Légitársaság: Bangkok Airways - foglalási osztály: T

Feltételek:

A fenti jegy ára csak Bangkok - Koh Samui - Bangkok útvonalra vonatkozik!

 

* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.

» Repülőjegy ajánlatkérés


Városleírás:

Koh Samui Thaiföldön, a Thai-öböl Samui- szigetcsoportjának egyik legnagyobb része. A szigetcsoport Szuratthani közelében fekszik, és mintegy 80 szigetből áll. Tucatnyi, pálmákkal szegélyezett stranddal rendelkezik. A két leghosszabb és egyben legjobban kiépített strand a Chaweng és a Lamai. Itt szörf- és csónak-kölcsönzésre is lehetőség van. A kisebb strandok, mint a Bo-phut, Chaeng Mon, Tong Yang és Mae Nam általában olyanok mint egy képeslap, tiszta kék tenger, fehér homokos part, buja kókuszpálma-ültetvények. A strandolás a fő aktivitás vagy passzivitás Koh Samuin. Chawengen szörf- és csónakkölcsönzés is van. A szigeten kellemes sétákat tehetünk. Az éghajlat trópusi monszun, februártól áprilisig kevesebb mennyiségű csapadékkal.

Budapest - Koh Samui repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Koh Samui repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Koh Samui felé mihamarabb történjék meg.
Koh Samui repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Koh Samui repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Koh Samui-ra sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Koh Samui útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Koh Samui repülőjegy ára mindíg Budapest - Koh Samui repülő járat telítettségétől függ.
Koh Samui repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Koh Samui-ra a legkedvezőbb. Figyelni kell a Koh Samui-ra közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Koh Samui-ra visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!