A Thaiföld specialista
   

Repülőjegyek

Bangkok - Chiang Mai repülőjegy


45000 HUF / fő-től*

Indul: Thaiföld, Bangkok - Érkezik: Thaiföld, Chiang Mai

Járat: közvetlen járat.

Légitársaság: Air Asia

Feltételek:

Fapados repülőjegy Chiang Maiba. Az ár tartalmazza az illetéket és 20 kg / fő feladott poggyász árát. A repülőjegy ára az árfolyamok miatt, valamint a telítettség függvényében változhat. A légitársaság Don Mueang repülőteréről indul és oda is érkezik vissza.

* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.

» Repülőjegy ajánlatkérés


Városleírás:

Chiang Mai egy város Thaiföld északnyugati részén, közel a myanmari határhoz. Észak fővárosának tartják, és több mint kétmillió lakosával Thaiföld  második legnagyobb városa. Az azonos nevű tartomány székhelye. A város a kézművesség és művészet központja és jelentős turistaközpont. Kultúrája, építészete, konyhája is jellegzetesen más, mint a déli területeké. Az épületek stílusban sokszor jobban hasonlítanak a szomszédos Burmáéra, mint a déli thai stílusra. Bangkokhoz képest kisváros, ennek minden előnyével és hátrányával. Éghajlata trópusi monszun, november végétől áprilisig száraz évszakkal. Hűvösebb van mint Bangkokban és este is kellemesen lehűl a levegő.

Budapest - Chiang Mai repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Chiang Mai repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Chiang Mai felé mihamarabb történjék meg.
Chiang Mai repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Chiang Mai repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Chiang Mai-ba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Chiang Mai útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Chiang Mai repülőjegy ára mindíg Budapest - Chiang Mai repülő járat telítettségétől függ.
Chiang Mai repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Chiang Mai-ba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Chiang Mai-ba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Chiang Mai-ba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!