A Thaiföld specialista
   

Repülőjegyek

Budapest - Chiang Rai repülőjegy


202100 HUF / fő-től*

Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Thaiföld, Chiang Rai

Járat: átszállásos.

Kint tartózkodás: minimum 6 nap, maximum 12 hónap

Légitársaság: Lufthansa - foglalási osztály: L

Feltételek:

 

* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.

» Repülőjegy ajánlatkérés


Városleírás:

Chiang Rai Thaiföld legészakabban fekvő nagyvárosa. A legészakibb megye, ahol a híres-hírhedt aranyháromszög is található. A Samliem Thongkham, Chieng Saen az ősi fejedelmi város mellett található, ahol a három ország Laosz, Burma és Thaiföld összeér. A városban a korabeli épületek romjai és a Mekhong folyó partja nyújt szép látványt. Hordalélkos síkságon fekszik a Kok folyó partján. Éghajlata trópusi. A tél száraz és meleg. Áprilistól felmelegedik a hőmérséklet, a napi maximum 34,9 °C. A monszun szezon áprilistól októberig tart. Ilyenkor heves esőzések vannak és a nappali hőmérséklet kicsik hűvösebb.

Budapest - Chiang Rai repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Chiang Rai repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Chiang Rai felé mihamarabb történjék meg.
Chiang Rai repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Chiang Rai repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Chiang Rai-ba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Chiang Rai útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Chiang Rai repülőjegy ára mindíg Budapest - Chiang Rai repülő járat telítettségétől függ.
Chiang Rai repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Chiang Rai-ba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Chiang Rai-ba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Chiang Rai-ba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!