A Thaiföld specialista
   

Repülőjegyek

Budapest - Krabi repülőjegy


231400 HUF / fő-től*

Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Thaiföld, Krabi

Járat: átszállásos.

Kint tartózkodás: minimum 4 nap, maximum 12 hónap

Légitársaság: Emirates - foglalási osztály: Q

Feltételek:

 

* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.

» Repülőjegy ajánlatkérés


Városleírás:

Krabi egy város Thaiföldön, az azonos nevű tartomány székhelye, és az ugyancsak Krabi nevezetű folyó partján fekszik egy kiemelkedő természeti szépségű területen. Az utóbbi időben a legközkedveltebb thai nyaralóhelyek közé tartozik. Az idelátogatókat érintetlen trópusi természet, gyönyörű fehér vagy aranyszínű homokkal borított part, és az Andamán tenger tiszta vize várja. Krabi területét ritkán látogatott trópusi szigetek, pálmafákkal övezett tengerpartok, vízesések, barlangok, és furcsa sziklaalakzatok tarkítják. Jellegzetes toronymagas mészkő hegyek, romantikus lagúnák és türkizkék víz találhatók itt. A turisták elsősorban a Phangnga-öböl festői strandjai és szigetei miatt szállnak meg a városban. Elsőrangú paradicsom a búvárkodás szerelmeseinek.

Budapest - Krabi repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Krabi repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Krabi felé mihamarabb történjék meg.
Krabi repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Krabi repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Krabira sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Krabi útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Krabi repülőjegy ára mindíg Budapest - Krabi repülő járat telítettségétől függ.
Krabi repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Krabira a legkedvezőbb. Figyelni kell a Krabira közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Krabira visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!