A Thaiföld specialista
   

Túrák / Bangkok

Egész napos városnézés Bangkokban magyar idegenvezetővel
50000 HUF személyenként

Egész napos városnézés Bangkokban magyar/angol nyelven (kb.09.00-16.00)

Reggeli után találkozás a magyar nyelvű idegenvezetőnkkel a szálloda recepciójánál. Utazás csatorna hajóval és gyalogosan a Rattanakosin-szigetre, ahol a történelmi belváros található.

Első látnivalónk az Aranyhegy temploma lesz, a Wat Saket. Itt őrzik Buddha egyik relikviáját. A 80 m magas mesterséges hegy tetején álló templom tetejéről csodás kilátás tárul elénk a Rattanakosin- szigetre és a távolban sorakozó bangkoki felhőkarcolókra.

Ezt követően a híres bangkoki háromkerekű motoros riksával a “tuk-tuk-kal” a sziámi királyok egykori rezidenciájához a lenyűgöző Királyi városrészbe utazunk. A Királyi Palota, vagy más néven a Grand Palace meglátogatása az egyik legjobb módja annak, hogy megismerjük a thai kultúrát. Az épületegyüttest 1782. május 06-án kezdte építtetni I Rama király. A palota komplexum téglalap alakú, együttes területe 218.400 négyzetméter és négy fal veszi körül. Területén helyezkedik el a Smaragd Buddha temploma is. A több mint 200 év alatt az uralkodó királyok nem egységes stílusban építettek hozzá a palotához, így aszimmetria és eklektikus stílus jellemzi.

A palota után átsétálunk a világ 7 legnagyobb buddhista zarándokhelyének egyikeként ismert, Wat Phohoz. Itt a híres fekvő Buddha szobrot, a thai királyi sírokat, és az Ayutthayai Királyság időszakából fennmaradt arany Buddhát tekintjük meg. A Wat Pho Bangkok egyik legrégebbi templom együttese, ahol thai tradicionális masszázs iskola is működik.

A Chayo Praya folyón átkelve a khmer stílusú Wat Arunt, azaz a Hajnal templomát nézzük meg, amely egykor otthont adott a thai emberek által nagy becsben tartott Smaragd Buddhának.

Menetrendszerinti hajóra szállunk, hogy a mai napi záró programunk helyszínére, a bangkoki virágpiacra eljussunk. A folyóról szép kilátás tárul elénk a régi Rattanakosin-szigetre (óvárosra) és a távolban sorakozó bangkoki felhőkarcolókra. A Pak Khlong Talad virágpiac talán az egyik legszínesebb folt Bangkokban. Több száz pulton csak virágokat értékesítenek itt. A legtöbb pont a nagykereskedelemre vonatkozik: „igen kedvező” áron vásárolhatunk egész csokor gyönyörű liliomokkal, orchideákkal stb. A csodás egzotikus virágok mellett megismerkedhetünk az ázsiai zöldségekkel és gyümölcsökkel is.

Délután a Wat Traimit-ot (Arany Buddha), keressük fel. Útközben próbára tesszük a híres Bangkok- i járművet a "tuk-tuk"-ot. Visszaérkezés a szállodába, majd szabadprogram.
 

+ Grand Palace (Királyi Palota) túra: +9.000 HUF/fő , bent a helyszínen csak angol idegenvezetéssel történik!
A magyar idegenvezetést / információt a helyszínről, információról, történelemről a Palota bejárata előtt magyar nyelven elmondja partnerünk, mert odabent nem lehet, csak angol tárlatvezetés!

Tartalmazza: magyar nyelvű idegenvezetést, közlekedést, belépőjegyet, vizet

A fenti városnézés ára angol nyelven (egész évben) 45.000 HUF / fő! A túra a nyári időszakban május 1-től, október 31-ig csak angol nyelven indul.

Egész napos városnézés Bangkokban magyar/angol nyelven ára nem tartalmazza :
Az említetteken felüli szolgáltatásokat.
Személyes kiadásokat: ebédet (kb. 150-200THB / fő), italokat, borravalókat, stb.

Öltözék a Királyi Palotában (Grand Palace) a Fekvő Buddhánál (Wat Po) és a Hajnal Templomnál (Wat Arun):
Hölgyeknek a felső blúz, ing takarja a vállat (vállkendő NEM helyettesítheti!). A szoknya érjen térd alattig, ha nadrág, érjen bokáig.
Uraknak hosszú könnyű nyári nadrág, rövid ujjú ing.
A lábbeli lehet szandál is,csak NE strandpapucs. Sűrűn húzzuk fel és le a lábbelit, ezért kifejezetten ajánlatos az ennek megfelelő kiválasztása.

A belépők megvásárlásához szükséges az Útlevél eredetben, kérjük reggel az induláskor vigye magával!

A szervező a program változás jogát fenntartja!


Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!