A Thaiföld specialista
   

Túrák / Bangkok

Ayutthaya régi főváros, Bang Pa In nyári palota magyar idegenvez
36000 HUF személyenként

Program hossza: 08:00-17:00
Idegenvezetés: Magyar nyelvű idegenvezetés

Túránk során elkalauzoljuk a az 1932-ben épített Bang PaIn Nyári Királyi palotába, mely az 1767-es burmai háború idejében teljesen elpusztult. A 19. században IV. Ráma kezdte el a felújítását, melyet fia V. Ráma fejezett be. A palota nagyvilági uralkodói trónszékhely képét mutatja az oda látogatóknak. Építészetében a thai, a kínai, az olasz és a viktoriánus stílus dominál. Bebarangoljuk a Wat Mahathat, Wat Ratchaburana, Wat Phra Ramot és az Elephant Palace-t. A régi főváros méreteit mi sem jellemzi jobban, minthogy a maga idejében nagyobb volt, mint a korabeli London vagy Párizs.  Túránk legvégén vissza indulunk Bangkokba.

Az Ayutthaya, Bang Pa In program ideje alatt magyar nyelvű idegenvezetőnk kíséri Önöket.

Útvonalunk

Az Ayutthaya + Bang Pa In túra ára tartalmazza:

  • magyar nyelvű idegenvezetést
  • transzfert közvetlenül az Ön szállodájából
  • belépőjegyek árát

 Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!