A Thaiföld specialista
   

Túrák / Bangkok

Úszó piac (Damnoean Saduak) magyar idegenvezetéssel
36000 HUF személyenként

Damnoen Saduak úszó piac Bangkokból

Program hossza:    07:00-15:00
Idegenvezetés:    Magyar nyelvű idegenvezetés

A 19. században számtalan úszópiac volt Bangkok és környékén. Ezek közül már csak néhány maradt, a leglátványosabb a Damnoen Saduak, mely Bangkoktól kb. 80-re található. Ide látgatunk el túránk alatt. A híres úszópiacra rengeteg túrista látogat el évről évre, ahol Thaiföld különleges gyümölcseit, zöldségeit és egyéb portékákat kínálnak az árusok csónakjaikból. Barangolásunk alatt betérünk a kókuszcukor manufaktúrába, ahol meg is kóstolhatjuk az itt készített édességeket. Ezután csónakba szállunk és evezősünkkel bejárjuk a piac mögött elterülő csatorna labirintust melyet cölöpökre épített lakóházak és kókuszpálma ültetvények szegélyeznek. Programunk zárásaként egy közeli buddhista templomban teszünk látogatást.

Az Úszó piac (Damnoen Saduak) program ideje alatt magyar nyelvű idegenvezetőnk kíséri Önöket

Útvonalunk

A program ára tartalmazza:

  • magyar nyelvű idegenvezetést
  • transzfert közvetlenül az Ön szállodájából.
  • a hajó jegyet
  • üdítőitalt


Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!