A Thaiföld specialista
   

Túrák / Bangkok

Piaci kalandozások (Damnoen Saduak úszó piac, Maeklong market)
37000 HUF személyenként

Két piac egy napon túra Bangkokból. Úszó piac (Damnoen Saduak Floating Market) és Vasúti piac (Maeklong Railway Market)

Program hossza:    07:00-17:00
Idegenvezetés:    Magyar nyelvű idegenvezetés

A piactúránk első állomása a vonatforgalmáról híres Maeklong Vasúti Piac. A piacot egy vasúti sín szeli ketté, melyen naponta többször halad el menetrendjét tartó vonat. A piacon szinte minden megtalálható, zöldségek, gyümölcsök, frissen fogott tengeri herkentyűk. A kofák portékáikat egészen a vonat sín közvetlen közelébe helyezik ki, ezzel is kihasználva minden helyet. A piac teteje, könnyen nyitható vászontető, melyet a vonatfütty elhangzása után pillanatok alatt becsuknak. A vonat a portékáktól pár centire suhan el.

Ezután a fantasztikus élmény után Thaiföld legismertebb úszó piacára a Damnoen Saduakra látogatunk el. A 19. században számtalan úszópiac volt Bangkok és környékén, mára már csak néhány maradt. A reggeli órákban éli világát a turista paradicsommá lett, vizi labirintus ma is élő piaca. A csatornákon keresztül bebarangoljuk, a piacot ahol a csónakokból tudunk kedvünkre, gyümölcsöket, zöldségeket, ételeket, szuvenírokat vásárolni. A portékákkal és élményekkel felszerelkezve vissza indulunk Bangkokba.

A Piaci kalandozások (Damnoen Saduak Floating Market, Maeklong Railway Market) program ideje alatt magyar nyelvű idegenvezetőnk kíséri Önöket.

 Útvonalunk

A program ára tartalmazza:

  • magyar nyelvű idegenvezetést
  • transzfert közvetlenül az Ön szállodájából.
  • a hajó jegyet
  • üdítőitalt


Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!