A Thaiföld specialista
   

Túrák / Bangkok

Úszó piac és Vasúti piac kirándulás Bangkokból angol idegenvezet
30000 HUF személyenként

Látogasson el Bangkok két egyedülálló hagyományos piacára és a legfontosabb kulturális látnivalókhoz: Maeklong vasúti piac és a Damnoen Saduak úszó piac. Ezen a csodálatos túrán megismerheti a helyi thaiföldi kultúrát, hagyományokat-és konyhát idegenvezetőnk segítségével. Kóstolja meg az egyik legfinomabb thai finomságokat Bangkok vagy akár Thaiföld legnépszerűbb piacain.

A Maeklong Vasúti Piac egy lenyűgöző hely, amely működő vasúti síneken található, amelyeket naponta hat vonat használ. Az árusoknak közösen kell eltávolítaniuk holmijukat a sínekről, amikor a vonat áthalad a piacon. A piac híres arról, hogy különféle thai édességeket, tenger gyümölcseit, zöldségeket, húsokat és gyümölcsöket kínál a látogatóknak és a vásárlóknak.

A Damnoen Saduak úszó piac Thaiföld egyik leghíresebb és legnagyobb úszó piaca. A karcsú csatornák tele vannak különféle élelmiszereket és árukat árusító hajókkal. A piac nagyon népszerű a turisták körében, olyannyira, hogy mindig nagyszámú látogató van a piacon. Ez a piac keskeny csatornák labirintusából áll, gyümölcsök, zöldségek és sok más típusú élelmiszer széles választékát kínálja.

 

Úszó piac és Vasúti piac kirándulás mentrendje:
07:00 - Indulás a szálloda halljából.
08:40 - 09:30 - Megérkezés a vasúti piacra és várakozás a vonat indulására.
10:45 - Továbbutazás az úszó piacra.
12:00 - Érkezés az úszó piacra (fakultatív evezős csónak 150 bahtért kapható).
13:30 - Visszaindulás Bangkokba

Úszó piac és Vasúti piac kirándulás tartalmazza:
Utazást légkondicionált autóval vagy kisbusszal
Idegenvezető
Long Tail Boat (belépőjegy)
Maeklong vasúti piac
Damnoensaduak úszó piac

Úszó piac és Vasúti piac kirándulás nem tartalmazza:
Személyes költségek
Borravaló (nem kötelező)
Élelmiszerek és italok

 Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!