A Thaiföld specialista
   

Közlekedés / Busz

Busz


Bangkok városi buszhálózata rendkívül kiterjedt, a város minden részébe el lehet busszal jutni. A nem légkondicionált járművek 3,50 Baht-ért (a távolabb vivők 5 Baht ) vehetők igénybe a teljes vonalhosszon. Vigyázni kell azonban a le és felszállásnál, mert a busz gyakran csak lassít és nem áll meg. A légkondicionált járatok távolságtól függően min. 8 Baht max. 30 Baht-ba kerülnek.


Távolsági, VIP buszok

Az országon belüli utazás talán legkedvezőbb módja a busz, mert gyorsabb, mint a vonat és lényegesen olcsóbb, mint a repülő. A hosszabb távolságok esetén a légkondicionált éjszakai járatok kényelmes utazást kínálnak. Számos busztársaság kínálja általában a kategóriájában egyforma árú útjait, azonban a 999 a legolcsóbb, mert ott nincs benne a vacsora a jegy árában, ez minősül egyébként a másodosztálynak. Az első osztálynál kényelmesebb a mindössze 24 ülőhelyes VIP, persze drágább is. Helyfoglalásra a nagyobb ünnepek idején feltétlenül szükség van.

 

 

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!