A Thaiföld specialista
   

Közlekedés / VIP 24 Busz Samuira

VIP 24 Busz Samuira


Távolsági, VIP buszok

Az országon belüli utazás talán legkedvezőbb módja a busz, mert gyorsabb, mint a vonat és lényegesen olcsóbb, mint a repülő. A hosszabb távolságok esetén a légkondicionált éjszakai járatok kényelmes utazást kínálnak. Az első osztálynál kényelmesebb a mindössze 24 ülőhelyes VIP, persze drágább is. Helyfoglalásra feltétlenül szükség van.

Mivel a repülőjegy Koh Samui szigetére már nagyon drága, ezért költségkímélés szempontjából ajánljuk a VIP 24-es buszt. Ezek általában Mercedes vagy Scania nagy buszok, de nem 64 üléssel, hanem mindössze 24 ( bal oldalon egyes ülések, jobb oldalon kettes ülések ) széles és majdnem ággyá dönthető ülés van rajtuk. A buszokon van TV, WC, takaró és utaskísérő.

Bangkokból 20 órakor és 20.30 perckor indul busz Koh Samui szigetére. a Southern bus station-ról ( déli buszpályaudvar ) Bechekkolás a buszba fél órával indulás előtt történik, ekkor kell berakni a csomagokat a csomagtérbe.  Mindenkinek helyre szóló jegye van, így nem kell tolongani és veszekedni. A busz percre pontosan indul. Indulás után az utaskísérő mindenkinek felszolgálja a snack-et és a fél liter hideg vizet. 01.00 óra magasságában egy helyi étteremnél van pihenő, ahol az összes dél felé menő busz megáll 20 percre sofőrt cserélni és vacsorázni. A vacsora tipikus thai vacsora, általában rízslevessel, aminek az ára benne foglaltatik a buszjegy árában. Akinek a gyomra hajnali 01 órakor nem veszi be a thai ételeket, az elcserélheti a kajajegyét egy üdítőre. A busz másnap 06.30-kor érkezik Don Sak kikötőjébe és 1,5 órás kompozás után 09.00-kor érkezik meg Samuira a VIP buszpályaudvarra.

Figyelmeztetés : A buszon hűvös van, ezért kardigán és zokni viselése ajánlott !

A VIP 24-es buszjegy ára Bangkok-Koh Samui útvonalra 16.500 HUF / fő kompjegy nélkül. Kompjegyet a kikötőben kell megvenni.

Akinek tetszik a busz és nem szeretné visszafelé kifizetni a repülőjegyet , az nyugodtan mehet visszafelé is Koh Samuiról Bangkokba VIP 24-es busszal. A busz 16.30 órakor indul Samuiról a VIP buszpályaudvarról és másnap reggel 05.30-kor érkezik Bangkokba a Southern bus stationra ( déli buszpályaudvar )

 

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!