A Thaiföld specialista
   

Túrák / Bangkok

Egész napos városnézés Bangkokban magyar idegenvezetővel
48000 HUF személyenként

Egész napos bangkoki városnézés magyar idegenvezetővel ( kb.08.30-16.00 óráig )

Program hossza:      08:30 - 16:00
Idegenvezetés:         Magyar nyelvű idegenvezetés


Meglátogatjuk a thai buddhizmus leghíresebb szentélyét, a Wat Phra Kheo-t (Smaragd Buddha), a Grand Palace-t (Királyi Palota) majd a legrégebbi templom-együttest a Wat Phoo-t (Fekvő Buddha) és a Wat Traimit-ot (Arany Buddha), keressük fel. Útközben próbára tesszük a híres Bangokok-i járművet a "tuk-tuk"-ot.

A Wat Benchamabophit (Márványtemplom) a ritkaságszámba menő építészeti műemlék következik a látnivalókban. Ezután ellátogatunk a híres utcába: a Khao San Road-ra, ahol minden kapható...

A 60-as években még szinte mindenhonnan látható volt az aranykupolája! Átkelünk a Chao Phraya folyón és a Wat Arunt keressük fel.

Bangokban a múzeumok de.9.00-10.00 h-kor nyitnak és az utolsó jegyet du.3.30-4.00 h- kor adják ki. Így egy napra korlátozott számú látványosságot lehet beütemezni, különösen ha figyelembe vesszük a hihetetlenül nagy forgalmi dugókat is!

Az ár tartalmazza a magyar nyelvű idegenvezetést az összes belépőt és közlekedést.Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!