A Thaiföld specialista
   

Látni kell / Siem Reap

Siem Reap


Siem Reap

Siem Reap nem túl nagy, barátságos, kellemes hangulatú, élhető város. Az utcák nem túl szemetesek, tele vannak kis boltokkal. A városban érdekesen keveredik a francia gyarmati stílus az új, enyhén ízléstelen modernnel. Itt kevésbé érződik a szegénység és a nyomor, melynek oka, hogy a város mellett lévő Angkor templom együttese Délkelet-Ázsia egyik leglátogatottabb turistalátványossága, és ez  kedvezően hat Siem Reap fejlődésére. Nagy hatással van a fejlődésre, hogy koreai segítséggel megépült a thai határtól Siem Reapig az aszfalt út, ami viszonylag gyors és kényelmes utazást biztosít szárazföldön. Ennek következtében az út mentén a falvak is virágzásnak indultak. A korlátlan fejlődésnek azonban a helyi hatóságok igyekeznek gátat szabni, a gomba módra szaporodó hoteleket nem építhetik magasabbra a kivitelezők, mint Angkor Wat tornyainak magassága. A szállodák - és velük a külföldi vendégek - száma ennek ellenére évről-évre nő.

Siem Reapban a szállodák szépek, minden igényt kielégítenek és az európai árakhoz képest olcsóak, de még a thaiföldi szállodaáraknál is kedvezőbb az áruk. Aki szeretne egy kis luxust és kényeztetést, az itt megteheti. A 4-5 csillagos szállodákban nem fognak csalódni.


Külön említést érdemel, hogy Siem Reap belvárosában, a régi piacnál ( old market ) a pub utcában temérdek étterem és bár várja az utazókat. A francia gyarmati stílusban épített öreg házak verandás teraszain kialakított éttermek nem csak olcsóak, de kitűnő ételeket is kínálnak. Van itt indiai, japán, khmer, thai, kínai, sőt még kifejezetten jó francia és olasz étterem is. Az éttermek nem drágák, érdemes este elidőzni bennük és néhányat kipróbálni. Ezután ejtőzni és alkudozni továbbmehetünk az éjszakai piacra.

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!