A Thaiföld specialista
   

Thaiföldről / Éttermek, bárok

Éttermek, bárok


Éjszakai élet és szórakozás

Ha most látogat el először Thaiföldre, bizonyára szívesen veszi, ha röviden bemutatjuk Önnek a népszerű éjszakai szórakozási lehetőségeket, amelyeket országszerte bármely nagyvárosban megtalálhat függetlenül attól, hogy Bangkokban vagy Thaiföld más városában, pl. Pattayán, Phuketen vagy Chiang Maiban tartózkodik.

A számos esti program közül a vacsorázás a legfontosabb. Thaiföld híres ízletes ételek széles választékát kínáló, mérsékelt árú éttermeiről. Az országban számtalan étterem, kávézó, étkezde, kifőzde, büfé üzemel. A hagyományos beltéri éttermek mellett, szabadtéri és hajóéttermek is működnek. Néhány folyóparti étterem hajót biztosít a vendégek számára, hogy a vízről élvezhessék az esti tájat. A legalább egy órás kirándulások általában 19:00 óra körül indulnak.

 

Sok étterem - különösen a luxusszállodákban élőzenével várja a vendégeket az éjszakai mulatókhoz hasonlóan, ahol az előadók thai és nyugati slágereket énekelnek, vagy tehetséges zenészek játszanak különböző hangszereken. Ha azonban valami igazán jellegzetes thai szórakozásban szeretne részt venni, látogasson el egy első osztályú thai étterembe, ahol a thai ételek mellett, klasszikus thai zenét és esetleg még tradicionális thai táncelőadást is élvezhet.

Rendkívül népszerű az országban a kínai konyha. Elterjedését a kínaiak nagy száma és a thai konyhához álló ízei magyarázzák. Bangkokban, Pattayán, Phuketen és a nagyobb üdülőhelyeken számos indiai, arab, európai és amerikai éttermet találunk.

Külön kategóriát képeznek a tengeri ételeket felszolgáló úgynevezett Seafood éttermek, amelyekben a különböző halfélék mellett változatos módon elkészített homár, rák, kagyló, polip, tintahal, osztriga szerepel az étlapon.

Thaiföldön a rendkívül nagyszámú utcai étkezdékben bátran fogyaszthatunk frissen sült ételeket.

Ha vacsora után még mindig tele van energiával, vesse bele magát az éjszakai életbe: rengeteg diszkó, bár, pub, éjszakai mulató és karaoke-bár várja Önt Bangkokban és a főbb turistaközpontokban. Néhány karaoke-bárban privát és VIP-szobák is rendelkezésre állnak.

A testmasszázs élménye
A testmasszázs minden szórakozást fölülmúl, amit csak ez az izgalmas város kínálhat. Ha még nem próbálta, tartozik magának annyival, hogy legalább egyszer engedjen a kísértésnek. Biztos lehet benne, hogy nem az lesz az utolsó alkalom. A különböző masszázsszalonokban a következő forgatókönyvhöz hasonlóan zajlanak az események:

Belépvén a létesítménybe egy fogadóhelyiségbe vezetik, ahol egy üvegfal ("akvárium") mögött lányok csoportját fogja látni. Amíg a kínálatot szemlélgeti, megihat egy italt, hogy nyugodtan hozza meg a döntését. Amint sikerült kiválasztania a lányt (vagy lányokat...), csak hívja oda a menedzsert, és mondja meg neki a lány számát. A lány ekkor kijön, és üdvözli Önt. Ön esetleg megihat vele egy italt, vagy - a számla rendezése után- egyből mehetnek fel a privát szobába. A szobában kap még egy lehetőséget arra, hogy rendeljen magának és a lánynak egy italt. Ha kedve van hozzá, röviden elcseveghetnek, majd az üzletre vagy élvezetekre térhetnek. Ha a hagyományos masszázst választotta, először beleültetik egy szappanos fürdőbe, és kellemesen megfürdetik. Ha a testmasszázst választotta, egy gumimatracon fogják kezelésbe venni. Ha utóbbit még nem próbálta, melegen ajánlom a testmasszázst. Különösen két lánnyal ajánlott, ez a "szendvics". Rendkívül élvezetes opció. A vizes blokk és a szárítkozás után odavezetik a rendszerint kerek vagy ovális alakú ágyhoz. Itt kezdődik az móka második fordulója (Micsoda? Fürdés közben nem volt meg?). Onnan lehet tudni, hogy a lány kedveli Önt, amikor szívesen benne van még egy fordulóban. A testmasszázs általában 1 óra 30 perctől 2 óra 30 percig tart.

Diszkók
Bangkok bővelkedik a fergeteges hangulatú éjszakai mulatókban és diszkókban. Sok jelentős szállodában is működnek nemzetközi színvonalú diszkók, mint pl. a Spasso a Grand Hyatt Erawanban, a Sparks az Emerald Hotelben és a The Salsa Club a Pathumwan Princess Hotelben. Hatalmas, több ezer fő befogadására képes, a legújabb fény- és hangtechnikai berendezésekkel felszerelt általában rövid életű táncarénák (pl. a Ratchadaphisek Road-i Phuture és Dance Fever) is várják a táncőrülteket.

Bangkokban az éjszakai élet nem összpontosul egyetlen szórakozó negyedben, városszerte mindenhol találhatók bárok, de van azonban néhány terület, többek között Patpong, Silom Soi 2 és 4, Soi Sarasin és Lang Suan, Royal City Avenue, Banglumpoo, Soi Cowboy és Sukhumvit Soi 33, ahol különösen koncentráltan fordulnak elő.


Go Go bárok
A mulatónegyed éttermei, bárjai nappal csendesek, s szinte kihaltnak tűnnek. Amint bealkonyodik, megváltozik az utca képe. Hunyorogni kezdenek a színes neonreklámok, megszólalnak az éttermek zenekarai, s benépesülnek a diszkók. Némelyik bár műsorában a szexshow elképesztő fantáziát tanúsító produkciói bizonyítják, mi mindent lehet csinálni egy pingponglabdával, banánnal vagy borotvapengével, s a sörös- és kólásüveg kinyitásának is roppant eredeti technikáját mutatják be az ártatlan arcú go-go lányok.

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!