A Thaiföld specialista
   

Látni kell / Vimanmek Mansion

Vimanmek Mansion


Vimanmek Palota (Vimanmek Royal Teakwood Mansion)

Fedezd fel Bangkok egyik legvarázslatosabb kincsét, a Vimanmek Palotát, amely a világ legnagyobb teakfa építményeként büszkélkedhet. Ez a lenyűgöző palota nem csupán egy építészeti remekmű, hanem a thai királyi történelem és kultúra élő tanúja is. A Vimanmek Royal Teakwood Mansion egy olyan hely, ahol a múlt találkozik a jelennel, és ahol minden egyes lépés egy újabb fejezetet nyit a thai történelem könyvéből.

A palota Dusit kertjében helyezkedik el, amely maga is egy békés menedék a város forgatagából. A Vimanmek nem csupán építészeti szépségeivel ragadja meg az embert; a belső terek gazdag díszítése, az antik bútorok és a királyi család használati tárgyainak kiállítása mély betekintést enged a thai királyság életébe. Látogatásod során fedezd fel a több mint 30 kiállítótermet, amelyek mindegyike egy-egy egyedi történettel vár.

Ne hagyd ki a trónokat, a hatalmas kínai porcelán gyűjteményt, valamint a királynéi ajándékokat bemutató termeket sem. Az aranyozott trónterem és a királyi fogadószobák pompája különösen lenyűgöző. A Vimanmek Palota azon ritka helyek egyike, ahol a látogatók közvetlenül érezhetik a királyi életérzést és a thai kultúra gazdagságát.

A Vimanmek Palota nem csupán egy múzeum; ez a hely egy varázslatos utazás Thaiföld szívébe, ahol a hagyományok és a modern kor találkoznak. A gyönyörű, gondosan karbantartott kertek, a csendes medencék és a lenyűgöző épület minden részlete arra ösztönzi a látogatókat, hogy lassítsanak és igazán megcsodálják ezt a különleges helyet.

Tervezz egy látogatást a Vimanmek Palotába, és hagyd, hogy a thai kultúra szépsége magával ragadjon. Legyen szó egy egyedülálló kulturális élményről, vagy egyszerűen csak egy kellemes sétáról a királyi kertekben, a Vimanmek garantáltan mély benyomást hagy majd rajtad. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy felfedezd Bangkok egyik legfontosabb kulturális gyöngyszemét. Várd a kalandot a Vimanmek Palotában, ahol minden sarok egy új felfedezésre vár!

 

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!