A Thaiföld specialista
   

Látni kell / Kambodzsa, Angkor Wat

Kambodzsa, Angkor Wat


Kambodzsa, ez a rejtélyekkel és történelemmel teli ország, valóban különleges hely a világon. Szíve, az Angkor Wat templomkomplexum, a világ egyik legnagyszerűbb építészeti csodája, ami önmagában is elég okot ad egy látogatásra. Az Angkor Wat a 12. században épült, és a világ legnagyobb vallási építményeként ismert. Ez a hely nem csupán egy turisztikai látványosság; egy életre szóló élményt és mély spirituális utazást kínál mindenkinek, aki ide látogat.

A templomkomplexum Siem Reap közelében található, és a hatalmas területe számos templomot, palotát és ősi építményt foglal magában, amelyek mindegyike mesél a Khmer Birodalom fénykorának történetét. Angkor Wat magával ragadó látványa, a finoman kidolgozott reliefek és a monumentális toronyépítmények egyszerre sugároznak erőt és finomságot. A hajnali nap első sugarai, amint megérintik a templom homlokzatát, varázslatos látványt nyújtanak, amely mély benyomást hagy az emberben.

De Kambodzsa nem csak Angkor Wat-ról szól. A közelben található Angkor Thom, a nagy király, Jayavarman VII által épített utolsó főváros, ahol a híres Bayon templom található a sok arccal, amelyek titokzatosan mosolyognak le ránk minden irányból. Ta Prohm, amelyet a dzsungel hódított vissza, és ahol a hatalmas fák gyökerei körbefonják az ősi köveket, valódi kincs, ami megmutatja, hogy milyen erős a természet.

Siem Reap városa nem csak az Angkor-i templomok kapuja, hanem önmagában is izgalmas úti cél. A város pezsgő élettel teli, rengeteg étteremmel, bárral és piaccal, ahol kipróbálhatja a helyi kulináris különlegességeket, mint például a fish amokot vagy a khmer curryt. A kulturális élményeket keresők élvezhetik a hagyományos apsara tánc előadásokat, vagy felfedezhetik a helyi kézművesek munkáját.

Kambodzsa azonban több mint Angkor; a déli partok, mint például Sihanoukville és a szigetek, mint Koh Rong, pihentető menedéket kínálnak, ahol élvezheti a fehér homokos strandokat és a kristálytiszta vizet. Phnom Penh, az ország fővárosa, gazdag történelmi és kulturális látnivalókkal rendelkezik, mint a Királyi Palota és a Tuol Sleng Genocíd Múzeum, amelyek mély betekintést nyújtanak Kambodzsa múltjába és jelenébe.

Egy utazás Kambodzsába így nem csak egy utazás egy távoli földbe; egy utazás az időben, ahol minden egyes lépéssel mélyebben merülhetünk el egy letűnt civilizáció titkaiba, miközben szembenézünk a modern Kambodzsa kihívásaival és szépségével. Ez egy hely, ahol a múlt és a jelen összeolvad, és együtt mesélnek el egy történetet, amely minden látogató szívét megérinti.

 

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!