A Thaiföld specialista
   

Látni kell / Siem Reap

Siem Reap


Siem Reap

Siem Reap, Kambodzsa varázslatos szíve, több mint csak egy kapu az Angkor Wat és a környező templomok világába; ez egy élénk város, amely magában hordozza a kambodzsai kultúra, történelem és vendégszeretet lényegét. Látogatása egy olyan kaland, amely során a hagyományos és a modern Kambodzsa találkozik, így alkotva egy felejthetetlen élményt minden utazó számára.

A város pezsgő életének középpontjában a Pub Street és az Öreg Piac (Old Market) áll, ahol a látogatók megismerkedhetnek a helyi ételekkel, kézműves termékekkel és az éjszakai élettel. A színes bazárok, ahol friss gyümölcsök, fűszerek és kézműves szuvenírek sorakoznak, tökéletes helyszínt biztosítanak a helyi kultúra felfedezéséhez. Az esti órákban a Pub Street élénk lesz, bárok és éttermek várnak mindenkit a híres kambodzsai vendégszeretettel, kínálva a helyi söröket és a különféle nemzetközi és kambodzsai ételeket.

A városban számos művészeti galéria és kézműves bolt található, ahol a helyi művészek és kézművesek munkáit csodálhatjuk meg, ezzel is támogatva a helyi közösséget. A kambodzsai kultúrával való mélyebb kapcsolatot kereső látogatók számára ajánlott a hagyományos Apsara táncelőadások egyikén részt venni, amelyek lenyűgöző betekintést nyújtanak a kambodzsai mitológiába és történelembe.

Siem Reapban a szállodák szépek, minden igényt kielégítenek és az európai árakhoz képest olcsóak, de még a thaiföldi szállodaáraknál is kedvezőbb az áruk. Aki szeretne egy kis luxust és kényeztetést, az itt megteheti. A 4-5 csillagos szállodákban nem fognak csalódni.

Siem Reap nem csak a történelmi és kulturális élményekről szól; a város környékén található gyönyörű természeti látnivalók, mint például a Tonle Sap-tó, Délkelet-Ázsia legnagyobb édesvízi tava, ahol egy hajós túra során megismerkedhetünk a vízen lebegő falvak életmódjával és a gazdag vízi élővilággal. A kalandvágyók számára a közelben található Kulen-hegy nyújt izgalmas túraútvonalakat, ahol az ősi sziklába vésődött folyami szentélyek és a hűsítő vízesések várnak felfedezésre.

Az Angkor Wat és a számos környező templom látogatása, mint Angkor Thom és Ta Prohm, felejthetetlen élményt nyújt. Ezek a monumentális építmények, amelyeket a dzsungel lassan visszahódít, elvarázsolják az embert azzal a mélységes tisztelettel, amit az ősi Khmer civilizáció iránt érezhetünk. A hajnali látogatások, amikor a nap első sugarai megcsillannak a templomok falain, különösen varázslatosak.

Siem Reap tehát nem csak egy állomás egy nagyobb utazás során, hanem egy olyan hely, ahol mindenki megtalálhatja a maga kalandját, legyen az a történelmi emlékek felfedezése, a természet szépségében való gyönyörködés, vagy a helyi kultúra és életmód megismerése. Ez a város valóban az, ami miatt Kambodzsa egy kihagyhatatlan úti cél Délkelet-Ázsiában.

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!