A Thaiföld specialista
   

Látni kell / Chiang Rai

Chiang Rai


Chiang Rai

A legészakibb megye, ahol a híres-hírhedt aranyháromszög is található. A Samliem Thongkham, Chieng Saen az ősi fejedelmi város mellett található, ahol a három ország Laosz, Burma és Thaiföld összeér. A városban a korabeli épületek romjai és a Mekhong folyó partja nyújt szép látványt. Laoszba csónaktúrát tehetünk, míg Burmába, Maesai városánál, egy napra az ottani piac megtekintésére tudunk átmenni. Vigyázat, mert nagyon olcsó, de lehet, hogy hamis. Ha a Kok folyón kirándulunk, Akha és hosszú nyakú törzsekkel találkozhatunk. Ha több időnk van érdemes Doi Tung és Phu Chi Faa kilátóira is feljutni.

 

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!