A Thaiföld specialista
   

Látni kell / Keleti partvidék

Keleti partvidék


Thaiföld keleti partvidéke egy kevésbé ismert gyöngyszem, ahol a természetes szépségek és a nyugodt életmód egységet alkotnak. Ez a térség ideális választás azok számára, akik távol szeretnének maradni a tömegturizmustól, és valódi pihenésre, a természet csodálására vágynak.

Pattaya, a keleti partvidék egyik legismertebb városa, gyakran csak mint éjszakai életéről és nyüzsgő turistahelyéről ismert, de sokkal többet kínál. A közelben található a csodálatos Sanctuary of Truth, egy hatalmas, teljesen fából készült templom, amely a keleti filozófia és művészet remekműve. Pattaya környékén található a Nong Nooch Tropical Botanical Garden is, ahol a látogatók gyönyörködhetnek a különféle trópusi növényekben és virágokban, valamint élvezhetik az elefántshow-kat és a thai kulturális előadásokat.

Keletre haladva Rayong tartomány felé, a turisták felfedezhetik a békésebb strandokat és a kis halászfalvakat, ahol a helyi élet módja szinte érintetlen maradt. Rayong maga is híres a gyümölcstermesztésről, így a látogatók megkóstolhatják a friss trópusi gyümölcsöket, mint a durian, a mangosztán és a rambutan. A tartomány területén található a Samet-sziget, amely a fehér homokos strandjairól és kristálytiszta vizéről ismert, tökéletes hely a búvárkodásra és a pihenésre.

Még keletebbre, Trat tartományban, a Koh Chang szigetcsoport található, amely egy igazi trópusi paradicsom. Koh Chang, Thaiföld második legnagyobb szigete, lenyűgöző természeti szépséggel büszkélkedhet, beleértve a sűrű dzsungelt, a vízeséseket és a hosszú, eldugott strandokat. A szigetcsoport körül számos kisebb sziget található, mint a Koh Mak vagy a Koh Kood, ahol a látogatók élvezhetik a nyugodt környezetet és a gyönyörű alatti világot.

A keleti partvidék nem csak a természeti szépségeiről ismert, hanem a gazdag tengeri életéről is. A búvárkodás és snorkeling kedvelői számos helyszínen találkozhatnak a különféle tengeri élőlényekkel, beleértve a színes halakat, tengeri teknősöket és korallzátonyokat. A Koh Chang Nemzeti Tengeri Park, amely a szigetcsoportot is magába foglalja, különösen népszerű a kristálytiszta vizeiről és a megőrzött természeti környezetéről.

Thaiföld keleti partvidéke tehát egy csodálatos úti cél, amely a természet szerelmeseinek, a búvárkodás kedvelőinek és azoknak is tökéletes választás, akik a nyugalomra és a helyi kultúra megismerésére vágynak. Az itt töltött idő nem csak pihentető, hanem felejthetetlen élményekkel is gazdagít minden látogatót, akik így betekintést nyerhetnek Thaiföld kevésbé ismert, de annál varázslatosabb arcába.

 

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!