A Thaiföld specialista
   

Látni kell / Középső terület

Középső terület


Thaiföld középső régiója egy igazi kulturális kincsesbánya, ahol a hagyományos thai életmód mellett a modern kor vívmányai is helyet kapnak. Ez a terület kínálja a legjobb lehetőséget arra, hogy a látogatók mélyebben megismerjék Thaiföld gazdag történelmét, kulturális örökségét és természeti szépségeit.

Bangkok, a régió szíve és egyben Thaiföld fővárosa, egy pezsgő metropolisz, ahol a hagyomány és a modernitás különleges keveredése figyelhető meg. A városban található Grand Palace és a mellette álló csillogó Smaragd Buddha templom (Wat Phra Kaew) elengedhetetlen látványosságok, amelyek betekintést nyújtanak a thai királyi család történetébe és a buddhizmus fontosságába a thai kultúrában. A város számtalan híres temploma, mint a Wat Pho a hatalmas fekvő Buddha szobrával, vagy a Wat Arun, a hajnal temploma, káprázatos kilátást nyújt a Chao Phraya folyóra.

Túllépve Bangkok nyüzsgő utcáin, Ayutthaya történelmi városa várja a látogatókat, amely az UNESCO világörökség része. Ayutthaya, Thaiföld egykori fővárosa, lenyűgöző romokkal és templomokkal büszkélkedhet, amelyek a hajdani siámi civilizáció fénykorát idézik. Egy hajós kirándulás a város körül nemcsak, hogy különleges rálátást nyújt az ókori romokra, de egyúttal lehetőséget ad a helyi élet megfigyelésére is.

Tovább haladva délre, Hua Hin városa a királyi nyaralóhely hírnevét örökíti meg, ahol a hosszú, homokos strandok és a nyugodt tengerparti élet ígéretes kikapcsolódást kínál. Hua Hin nemcsak strandjaival, hanem friss tengeri ételeivel, élénk éjszakai piacával és közelben található hegyi templomaival is csábít.

Thaiföld középső részén fekvő Kanchanaburi tartomány, amely a Kwai folyó hídjáról nevezetes, egy másik fontos történelmi célpont. Itt a természet kedvelői felfedezhetik az Erawan Nemzeti Parkot, ahol a lélegzetelállító vízesések és kristálytiszta vizek nyújtanak hűsítő menedéket a trópusi hőségben.

Az utazás során a thai gasztronómia ízeinek megismerése elengedhetetlen része a kultúrába való merülésnek. A középső régióban számos lehetőség nyílik a hagyományos pad thai, a friss tengeri ételek és a helyi piacok ízletes gyümölcseinek megkóstolására.

Thaiföld középső területei egy tökéletes keveréke a történelmi emlékeknek, a természeti szépségeknek és a modern életnek. Ez a régió nem csupán egy utazási célpont, hanem egy varázslatos út a thai kultúra szívébe, ahol minden látogató megtalálhatja a saját kalandját.

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!