A Thaiföld specialista
   

Látni kell / Bang Pa In

Bang Pa In


Bang-Pa-In palota ( Király nyári palotája )

A Chakri dinasztia királyainak nyári rezidenciája volt korábban, de már a XVII. században Ayutthaya királyai is használták. Az 1632-ben épített Bang Pa In ( Nyári Királyi Palota ) az 1767-es burmai háborúban elpusztult. IV.Rama a 19.sz.-ban kezdte el a felújítását az üszkös romok között, melyet fia, - a Magyarországon is járt egyetlen siami uralkodó-     V.Rama fejezett be. A nagyközönség előtt részben megnyitott palota pazar, nagyvilági uralkodói trónszékhely képet mutatja. Érdemes összekötni az Ayutthaya-ba tartó utat a palota megtekintésével.utat a palota megtekintésével.

 

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!