A Thaiföld specialista
   

Látni kell / Nakhon Pathom

Nakhon Pathom


Nakhon Pathom

Nakhon Pathom tartomány Tha Chin folyó környékén terül el. Ez az ókori terület nagyon érdekes történelemmel rendelkezik és egyszersmind a kultúra fejlődésének központjaként is hat. A világ legmagasabb buddhista sztúpája, a 116 méter magas Phra Pathom Chedi. A mai sztúpa helyén mintegy 2300 évvel ezelőtt állt már egy sztúpa, a Dvaravadi királyság központjaként. Ennek a tiszteletére építették fel ezt a mait. A sztúpa az egész város domináns helyévé vált és mindeközben a zarándokok milliót vonzza az egész világból. További érdekes helyek közé tartozik a Sanam Chan palota, amely  VI. Rámi király uralkodásának idejéből származik és a Rózsakert falusi rész, amely hagyományos thai kultúrájával és az elefántokon való kirándulás lehetőségével csábít.

 

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!