A Thaiföld specialista
   

Látni kell / Bangkok

BangkokBangkok, Thaiföld szíve és lelke, egy olyan város, ahol a hagyomány és a modernitás összefonódik, és létrehoz egy vibráló, élettel teli helyet, amely minden utazó számára felejthetetlen élményt nyújt. A város pezsgő utcái, lenyűgöző templomai, kifinomult konyhája és barátságos emberei együttesen alkotnak egy olyan atmoszférát, amely azonnal magával ragadja a látogatókat.

A Grand Palace és a mellette álló csillogó Wat Phra Kaew, a Smaragd Buddha Temploma, Bangkok egyik legnépszerűbb látványossága. Ezek a helyek nem csupán az építészeti szépségükről híresek, hanem a thaiföldi kultúra és spiritualitás központjai is egyben. A Wat Arun, vagy Hajnal Temploma, a Chao Phraya folyó partján magasodik, és különösen lenyűgöző látványt nyújt naplementekor, amikor az esti fények megcsillannak a felszínén.

Bangkok azonban nem csak a templomairól és palotáiról ismert. A város szívében található Chatuchak hétvégi piac, a világ egyik legnagyobb piaca, ahol több ezer árus kínál szinte mindent, amit csak elképzelhetünk – kézműves termékektől kezdve, ruhákon át egészen egzotikus ételekig. Ez egy tökéletes hely a helyi kultúrába való merüléshez, és remek lehetőség arra, hogy egyedi ajándékokat szerezzünk szeretteinknek.

A gasztronómia szerelmesei számára Bangkok egy igazi paradicsom, ahol a hagyományos thaiföldi ételektől kezdve, a nemzetközi konyha csúcsait is megkóstolhatják. A város utcáin és piacain található utcai árusoknál kipróbálhatjuk a frissen készült pad thai-t, a pikáns tom yum levest vagy a mennyei mango sticky rice-t. A Michelin-csillaggal kitüntetett éttermektől kezdve a szerény, de ízletes utcai sarki büfékig, Bangkok minden ízlelőbimbót kielégít.

Bangkok modern arcát a Siam Square és Sukhumvit területen találjuk, ahol elegáns bevásárlóközpontok, divatos bárok és éttermek, valamint kávézók sora várja azokat, akik a modern városi élet ízeit keresik. Itt található a híres Sky Bar is, ahol egy ital mellett csodálhatjuk meg a város panorámás kilátását.

A város kulturális életében is bővelkedik; számos múzeum és galéria, mint a Bangkok Nemzeti Múzeum vagy a MOCA (Museum of Contemporary Art), bemutatja Thaiföld gazdag történelmét és a kortárs thaiföldi művészek alkotásait.

A látogatók számára Bangkok olyan kaland, amely minden érzéket megmozgat. A város dinamizmusa, a kulturális gazdagsága és a vendégszeretet mindenkit magával ragad, aki idelátogat. Bangkok egy olyan város, ahol minden sarkon új felfedezni való vár, és ahol a múlt és a jelen tökéletes harmóniában él együtt. Ez egy olyan hely, ahol minden látogatás alkalmával újabb és újabb kincsekre bukkanhatunk, és amely mindig szívesen látja vendégeit.

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft.

1013 Budapes, Attila út 15.
Telefon: (1) 213-5133,
Mobil :+36-30-373-6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu
MKEH: U-001500

UTAZÁSI SZERZŐDÉS
ADATÉDELEM


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek : 09:00-15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva


LÁTNIVALÓK

Thai körút, Kambodzsa körút, vietnami körút, Thaiföldi utazás, Thaiföldi utak, Utazás Thaiföldre. Vietnámi utazás. Városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetővel. Utazás phuketre, phuketi utazás. Koh Samui utak, utazások. Pattaya utak, utazások. Koh Chang utak, utazások, Krabi utak, utazások. Thaiföld, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiang Mai, Krabi, Phuket, Pattaya, Rayong, Koh Chang. Kambodzsa, Vietnam, Siem Reap, Angkor Wat, Hanoi, Ho Chi Minh City.

Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.

© 2020 thaicentrum.hu - Minden jog fenntartva!